Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Crowne Plaza Dubai Marina


Descriere

Crowne Plaza Dubai Marina se află în Dubai și are 5 restaurante, piscină în aer liber, centru de fitness și bar. Această proprietate pune la dispoziție camere de familie și o terasă la soare. La cazare, oaspeții beneficiază de recepție cu program non-stop, room service și schimb valutar.

Localizare

Oaspeții pot ajunge cu mașina în 17 minute la Expo 2020. Hotelul este situat în apropiere de stațiile de metrou care oferă legături directe către locația expoziției.

Facilitati Hotel

5 restaurante, piscină în aer liber, centru de fitness și bar. Această proprietate pune la dispoziție camere de familie și o terasă la soare. La cazare, oaspeții beneficiază de recepție cu program non-stop, room service și schimb valutar.Plaja Marina se află la 700 de metri de cazare, iar promenada The Walk at JBR este situat la mai puțin de 1 km de proprietate. Centrul comercial Dubai Marina este situat la 1 minut de mers pe jos de hotel. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Al Maktoum, aflat la 21 km de Crowne Plaza Dubai Marina.

Facilitati Camere

Toate camerele au aer condiționat, TV cu ecran plat și canale prin satelit, birou, frigider, fierbător, duș, uscător de păr și vedere la portul de agrement. De asemenea, camerele hotelului sunt prevăzute cu dulap și baie privată.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.