Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Nautilus Barbati (Corfu)


Descriere

Descriere: Hotelul ofera cazarea este in regim de demipensiune sau all inclusive si ofera camere dotate cu aer conditionat, seif, TV cu canale prin satelit, frigider si balcon privat. Majoritatea camerelor au vedere la mare. De asemenea, hotelul ofera un restaurant si un bar la piscina.

Localizare: Nautilus Barbati este un hotel linistit de pe malul marii, situat pe coasta de nord-est din Corfu in statiunea Barbati, la aproximativ 16 km de Corfu aeroport.

Dotari camere: Toate unitatile de cazare ofera standard urmatoarele: aer conditionat/incalzire individuala (taxa suplimentara de 5 EUR pe zi), linie directa telefon, seif (cost suplimentar de 14 EUR pe saptamana), TV prin satelit, mini frigider, baie privata cu dus, uscator de par, sistem de alarma, balcon, menajera service (de 6 ori pe saptamana), schimbare prosoape (3 ori pe saptamana), schimbare lenjerie (de 2 ori pe saptamana)

Facilitati hotel: Receptie 24 de ore, lounge, hol, camera TV prin satelit, Wi-Fi in hol (gratuit), parcare, inchiriere de masini/biciclete, piscina (08:00-21:00), sezlonguri si umbrele (gratuit la piscina, cu cost suplimentar la plaja), terasa, dus, gradina, serviciu de transfer la plaja (gratuit), medic de garda (contra cost).

Web site: https://www.corfuholiday.gr/
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.