Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mon Repos Palace Art Hotel (Corfu)


Descriere

Hotelul este destinat adultilor!
Descriere: Un hotel cu traditie, Mayor Mon Repos Palace Art (fost Aquis) este situat pe faimoasa Promenada Corfu si ofera vederi panoramice asupra portului venetian si Marii Ionice. Acesta combina eleganta unui hotel citadin cu splendoarea mobilierului din secolul XVIII.
Localizare: Situat in statiunea Corfu Town, hotelul Palace Mon Repos Palace Art, este unul dintre cele mai stilate locatii centrale din zona.
Dotari camere: Camere complet utilate, decorate in culori deschise cu mobilier stilat de culori inchise sunt dotate cu: balcon, minifrigider (contra cost), seif (contra cost), aer conditionat, uscator de par, acces internet WiFi gratuit.
Facilitati hotel: Hotelul dispune de piscina, restaurant care serveste preparate cu specific local, mediteraneean si international, bar, teren de tenis, parcare, acces internet WiFi gratuit in spatiile publice.
Pagina web: https://www.mayormonrepospalace.com/en/
Clasificare oficiala: 4 stele
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie