Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Nido (Corfu)


Descriere

Descriere: Situat intr-un amfiteatru cu alei de piatra si gradini inflorite, acest hotel are vedere la Marea Ionica. Cazarea cuprinde 70 de apartamente, toate oferind o gama completa de facilitati.

Localizare: MarBella Nido Suites Hotel Villas Adults Only este o proprietate de 5 stele vizavi de plaja Agios Ioannis Peristeron si la aproximativ 17 km de la aeroportul international din Corfu.

Dotari camere: Toate unitatile de cazare ofera urmatoarele: aer conditionat/incalzire individuala (gratuit), Wi-Fi (gratuit),telefon, seif (gratuit), TV (cu canale prin satelit), minibar, aparat de cafea espresso, ceainic, baie privata cu dus sau baie, uscator de par, oglinda cosmetica, halat de baie, papuci, articole de toaleta, balcon/terasa, serviciu de menajera (zilnic), schimbare lenjeriei (zilnic), schimbare prosoape (zilnic), spalatorie/curatatorie chimica/serviciu de calcatorie (contra cost),turndown service.

Facilitati hotel: Receptie 24 de ore, hol, semineu, colt de internet (gratuit), Wi-Fi in toate zone publice (gratuit), camera pentru bagaje, piscina cu apa dulce (10:00- 19:00), sezlonguri si umbrele (gratuit la piscina si la plaja), parcare, medic de garda (contra cost).

Web site: https://www.marbella.gr/marbella-nido/
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie