Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

La Grotta Verde Grand Resort (Corfu)


Descriere

Descriere: Complexul ofera cazare in regim Al Inclusive intr-o multitudine de camere si tipuri de apartamente. Toate unitatile sunt recent renovate si ofera o gama larga de facilitati. In plus, oaspetii au acces la un centru spa cu drepturi depline centru, o sala de fitness, activitati recreative pe tot parcursul zilei.

Localizare: Mayorul La Grotta Verde Grand Resort de 5 stele este un hotel numai pentru adulti construit pe o locatie inverzita, la periferia orasului Agios Gordios sat, la aproximativ 600 m de plaja si la 19 km de aeroportul din Corfu.

Dotari camere: Toate unitatile de cazare ofera standard urmatoarele: aer conditionat, incalzire centrala (gratuit), Wi-Fi (gratuit), telefon cu linie directa (contra cost), seif electronic (gratuit), TV LCD, DVD player, mini-frigider, minibar (la cerere cu cost suplimentar), facilitati pentru cafea si ceai, baie privata dotata cu cabina de dus sau cada, uscator de par, halat de baie, articole de toaleta, telefon de baie, balcon sau terasa, serviciu de trezire, room service (contra cost, 10:00- 22:00), serviciu de menajera (zilnic), schimbarea prosoapelor (de 3 ori pe saptamana), schimbarea lenjeriei (de 3 ori pe saptamana), serviciu de spalatorie (contra cost)

Facilitati hotel: Receptie 24 de ore, hol, lounge cu terasa, sala TV prin satelit, biblioteca, colt de internet (contra cost), Wi-Fi in toate zonele (gratuit), lift, minimarket ,bouticuri de bijuterii, suveniruri, , camere de bagaje, 2 piscine exterioare (08:00-18:00), prosoape de piscina/plaja (gratuit), terasa la soare, sezlonguri si umbrele (gratuit la piscina si plaja), parcare (gratuit), salvamar pe plaj, schimb valutar, laptop (utilizare gratuita), service club car (gratuit), camera de curtoazie (la cerere), trusa de prim ajutor, doctor (taxa suplimentara)

Web site: https://www.mayorlagrottaverde.com/en/
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiou

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.