Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Laguna Holiday Resort (Corfu)


Descriere

Descriere: Acesta este un complex de 4-stele recent construit, care ofera camere duble, camere de familie cu doua dormitoare si suite junior de lux. Oaspetii au acces la un restaurant tip bufet, doua baruri, o piscina si un teren de tenis.
Localizare: Complexul Laguna Holiday Resort se bucura de o locatie pe malul apei in Agios Spyridon din nordul Corfului, la doar 80 m de plaja cu nisip si la aproximativ 38 km de aeroportul international din Corfu.

Dotari camere: Toate unitatile de cazare ofera urmstoarele: aer conditionat/incalzire individuala (gratuit), Wi-Fi (gratuit),telefon, seif (contra cost), TV cu ecran plat (cu satelit canale), mini-frigider, baie privata cu cada sau dus, uscator de par, baie facilitati, balcon/terasa, serviciu de trezire, serviciu de menajera (de 6 ori pe saptamana), schimbare prosoape (la 3-a zi), schimbare lenjerie (la 3-a zi), spalatorie serviciu (contra cost)
Facilitati hotel: Receptie 24 de ore, hol, lounge, Wi-Fi in toate zonele (gratuit), fax si serviciu de fotocopiere (contra cost), piscina exterioara, sezlonguri si umbrele (gratuit la piscina, cu cost suplimentar la plaja), piscina/plaja prosoape (depozit si contra cost), terasa, gradina, parcare la fata locului (gratuit), serviciu de transfer spre/din satul Acharavi sau Kassiopi (taxa suplimentara de 5 EUR per persoana, de 2 ori pe zi), medic de garda (contra cost), prim ajutor.

Web site: https://www.lagunaholidaycorfu.com/
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie