Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Tip masa: Mic dejun/ Demipensiune



Descriere: Este o vila eleganta construita in secolul XIX in stilul Art Nouveau si renovata in 2005. Numele hotelului este dat de vechiul zid de aparare al orasului, ce dateaza din secolul XV si care este partial incorporat in noua cladire.

Localizare: hotelul este situat central in Sorrento, langa piata principala a orasului, Piazza Tasso. Langa hotel sunt numeroase restaurante, baruri, pub-uri, cluburi de noapte si magazine. La numai 5 minute de mers este statia de autobuz sau de tren, iar la mai putin de 10 minute de mers este plaja si portul.

Facilitati hotel: piscina cu sezlonguri, inconjurata de o livada de lamai si portocali; camera servire mic dejun, snack bar, lounge bar, internet wi-fi gratuit in zonele publice, internet cafe (contra cost), terasa, garaj (contra cost).

Dotari camere: baie cu cada/dus cu hidromasaj, aer conditionat, uscator de par, TV satelit, minibar (contra cost), internet wi-fi, seif (contra cost), balcon mic.

www.hotelantichemura.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie