Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Tip masa: Ultra All Inclusive

Localizare: Hotelul este situat pe plaja in Goynuk, la 9 km de centrul orasului Kemer.

Dotari camere: Camerele sunt dotate cu telefon, tv, aer conditionat, seif, mini bar, internet, uscator de par.

Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitia turistilor restaurant principal, 4 restaurante a la carte, baruri, piscina exterioara principala, 2 piscine pentru relaxare, piscina pentru copii, aquapark, teren de tenis si echipament (contra cost), facilitati de sporturi nautice (contra cost), parcare, mini fotbal, darts, baie turceasca si sauna (contra cost), aerobic, baschet, volei pe plaja, pilates, centru spa (contra cost), gradina, room service (contra cost).

Facilitati copii: club pentru copii pe categorii de varsta: 4 - 9 ani, 10 - 13 ani, 15 - 17 ani, cinema, mini disco, piscina.

Plaja este privata, cu pietricele, cu lungime de 700 metri. Umbrelele, sezlongurile si prosoapele sunt gratuite la plaja.

Pagina web: https://www.armashotels.com/en/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie