Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AMARA FAMILY RESORT


Descriere

Acest hotel de 5 stele, situat în stațiunea Side pune la dispoziție piscine interioare și în aer liber cu tobogane cu apă, precum și o plajă privată. Facilitățile de agrement de la Amara Family Resort includ un centru de fitness și hamam. Amara Family Resort oferă un program de divertisment cu animatori pe timpul zilei și spectacolele de seară. De asemenea, hotelul are terenuri de tenis și un centru de sporturi de apă situat pe plajă. Hotelul este la 5 km de centrul stațiunii Side.

Localizare

Hotelul este la 5 km de centrul stațiunii Side.

Facilitati Hotel

Acest hotel de 5 stele, situat în stațiunea Side pune la dispoziție piscine interioare și în aer liber cu tobogane cu apă, precum și o plajă privată. Facilitățile de agrement de la Amara Family Resort includ un centru de fitness și hamam.

Amara Family Resort oferă un program de divertisment cu animatori pe timpul zilei și spectacolele de seară. De asemenea, hotelul are terenuri de tenis și un centru de sporturi de apă situat pe plajă.

 

Facilitati Camere

Camerele decorate elegant au TV LCD cu canale prin satelit și balcon privat. Fiecare cameră include aer condiționat cu reglaj individual și minibar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.