Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AKKA ALINDA HOTEL


Descriere

Situat pe malul mării în Golful Kiriş din regiunea Antalya, acest complex de 5 stele oferă camere moderne, cu balcon privat. Facilităţile includ piscine în aer liber, terenuri de tenis şi centru de wellness.

Localizare

Oraşul Kemer este la 7 km de Hotelul Akka Alinda, iar centrul oraşului Antalya se află la 40 km. La hotel se oferă parcare privată gratuită.

Facilitati Hotel

Principalul restaurant tip bufet de la Akka Alinda oferă bucătărie turcească autentică şi bucătărie internaţională. Restaurantul pescăresc à la carte serveşte fructe de mare proaspete. Oaspeţii pot să savureze un cocteil tropical la unul dintre cele 6 baruri.

Centrul de wellness oferă o diversitate de tratamente de masaj. De asemenea, centrul are piscină interioară, centru de fitness, cadă cu hidromasaj, saună şi hamam tradiţional. Copiii se pot distra la miniclub, însoţiţi de personal profesionist.

Echipa de divertisment a Hotelului Akka Alinda organizează activităţi variate pe tot parcursul zilei, incluzând exerciţii aerobice, gimnastică şi jocuri nautice. Oaspeţii pot vedea spectacole de muzică live la amfiteatru.

Facilitati Camere

Camerele Hotelului Akka Alinda au aer condiţionat şi interior modern. Toate camerele au TV prin satelit, birou şi minibar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.