Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RADISSON BLU RESORT SPLIT

Descriere

Foarte bine 8,4/10 Booking.com Radisson Blu Resort Split 4* este situat intr-o locatie uimitoare, intre mare si munti, la 3 km de centrul orasului Split, al doilea oras ca marime din Croatia, la cativa pasi de frumoasa plaja de pietre, de-alungul Marii Adriatice. Check-in: ora 15, check-out: ora 12. Late check-out de la 11 la 18 contra cost si la cerere in functie de disponibilitate.
Localizare

Radisson Blu Resort Split 4* este inconjurat de munti, plaje albe de pietris si de apele albastre limpezi ale Marii Adriatice, la 3 km de centrul orasului Split si de Palatul lui Diocletian, la 22 km de aeroportul din Split.

Facilitati hotel

Hotelul ofera 3 restaurante si 2 baruri, zona spa cu piscina japoneza, sauna, solar, jacuzzi, baie de aburi, 12 camere de tratamente, piscine exterioara, interioara si pentru copii, centru fitness 115 m², 9 spatii de intalnire moderne dotate cu echipament audiovizual, acces la plaja de pietre, parcare pentru 138 locuri, schimb valutar, magazine, acces Wi-Fi gratuit, room service 24h.

Facilitati camere

Hotelul detine 250 de camere si apartamente stilate. Camerele cu vedere la mare si balcon sunt situate pe partea cu marea (in zona nerenovata) si au o suprafata de 20 m² si sunt dotate cu balcon cu vedere la mare, halat si papuci, mini bar, telefon linie directa, seif, birou, uscator de par. Camerele deluxe cu vedere la mare si balcon au 29 m² ofera vederi la Marea Adriatica dar si la insulele Brač si Šolta, facilitati cafea si ceai, televizor ecran LCD. Baby cot 0-1,99 ani (gratuit, la cerere).

Sport si divertisment

Ca si posibilitati de distractie oaspetii se pot bucura de un centru fitness, pisina interioara si exterioara, acces la plaja de pietris.

Drinks & Food

Radisson Blu ofera 3 optiuni in ceea ce priveste servirea mesei: Caper Grill, restaurant a la carte deschis de la pranz pana la ora 23, The Fig Leaf pentru mic dejun si cina bufet, Mistral , restaurant a la carte la plaja.

Spa & Wellness

Centrul Spa al hotelului ofera oaspetilor sai o varietate de tratamente de piele, corp si par atat pentru femei cat si pentru barbati, masaje, manichiura, o piscina cu jeturi, banci incalzite, zona de relaxare, spa privata cu lounge, terasa, piscina privata cu hidroterapie si sauna*, solar privat*, zona termala ce include 2 saune finlandeze, o piscina mare cu apa rece, o piscina japoneza, jacuzzi, dusuri si fantana cu gheata.
*se aplica tarife suplimentare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.