Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul este amplasat in Sibenik, in apropiere de portul de agreement pentru iahturi. D- Resort ofera un centra spa modern si umitati de cazare elegante. Este cotat pe booking Superb /9.3
Localizare

Hotelul este amplasat in Sibenik, in apropiere de portul de agreement pentru iahturi. Centrul istoric al localitatii Sibenik este la 3,3 km distanta fata de hotel.

Facilitati hotel

In cadrul hotelului turistii beneficiaza de urmatoarele facilitati: restaurant, lobby bar, piscine interioara si exterioara, sala de fitness, centru Spa, camera pentru bagaje, wifi gratuit, parcare gratuita, sauna, centru spa, mini club joaca pentru copii, scufundari, inchirieri de iacht-uri, teren de tenis.

Facilitati camere

Fiecare camera a hotelului este amenajata elegant. Toate camerele beneficiaza de urmatoarele facilitati: telefon, TV, seif, balcon, aer conditionat, baie proprie, minibar, wifi gratuit, uscator de par, articole de infrumusetare, halat de baie.

Sport si divertisment

Pentru petrecerea timpului liber oaspetii hotelului au la dispozitie cele 4 baruri ale hotelului, teren de tenis, posibilitatea de a practica sporturi nautice.

Drinks & Food

Hotelul oferta 2 restaurante unde oaspetii pot savura diverse preparate. Unul din restaurant este amplasat la ultimul etaj al hotelului si ofera vedere panoramic la Marea Adriatica. De asemenea, hotelul detine 4 baruri, unde turistii se pot relaxa si petrece timpul liber.

Spa & Wellness

Facilitatile spa includ piscina, sauna, masaj, Jacuzzi, baie turceasca, tratamente faciale si corporale.

Facilitati copii

Cei mici au la dispozitie spatiu de joaca special amenajat si mini club.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.