Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DOLPHIN MARINA

   Sf Constantin Si Elena

Descriere

Hotelul Dolphin Marina face parte de complexul Grand Varna. Hotelul este situat chiar pe plaja si are o frumoasa panorama catre portul turistic. Este un hotel recomandat familiilor cu copii.
Localizare

Hotelul face parte din complexul Grand Hotel Varna si este situat pe plaja in statiunea Sfantul Constantin si Elena. Datorita pozitionarii sale, hotelul ofera priveliste minunata asupra portului turistic si reprezinta o destinatie perfecta pentru familiile cu copii. Aeroportul din Varna este situat la 20 km distanta.

Facilitati hotel

In cadru hotelului clientii pot beneficia de o vacanta relaxanta si recreativa prin intermediul urmatoarelor facilitati destinate petrecerii timpului liber: piscina exterioara, teren de tenis, biliard, plaja privata, facilitati pentru copii, restaurante cu meniuri variate, lobby bar, snack bar, pool bar, acces internet WIFI gratuit, servicii de spalatorie si curatatorie, babysitting.

Facilitati camere

Toate camerele hotelului beneficiaza de vedere catre mare si sunt elegant amenajate. Hotelul pune la dispozitia turistilor camere standard, family si suite care sunt prevazute cu balcon ce ofera vederi impresionante catre mare, mini bar, TV, DVD/CD palyer, baie proprie dotata cu uscator de par si cabina de dus.

Sport si divertisment

Turistii se pot bucura de urmatoarele facilitati: piscina exterioara, biliard, teren de tenis, plaja privata, programe de animatie, amfiteatru pe plaja, gimnastica in apa, volei pe plaja.

Drinks & Food

Hotelul pune la dispozitia turistilor un restaurant tip bufet, restaurate a la carte cu meniuri variate atat din bucataria nationala cat si cea internationala. De asemenea, in cadrul hotelului exista bar la piscina, lobby bar, snack bar. De asemenea, la cerere turistii pot beneficia de serviciile gastronomice ale restaurantelor din cadrul complexului Grand Hotel Varna: restaurantul italian a la carte Dolce Vita, restaurantul a la carte Grand Hot Barbeque si restaurantul asiatic Susam.

Facilitati copii

Copii se pot bucura de piscina amenajata cu topogane, spatiu de joaca, mini club, serviciu de babysitting la cerere, scaune inalte in cadrul restaurantului.

SPA & Welness

Turistii pot beneficia contra cost de facilitatile din cadrul complexului SPA Grand Hotel Varna precum: sauna, sala de fitness, masaj, salon de infrumusetare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.