Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cavo Olympo Luxury Resort Spa (Plaka Litochorou)


Descriere

Localizare:
Cavo Olympo Luxury Resort & Spa este un prestigios hotel de 5 stele care ofer cazare contemporan in Plaka Litochoro, sud-est de Katerini. Plaka Litochoro este o frumoas zon de coast ce se intinde de la Muntele Olimp la Golful Thematic. Acesta are o abundenC de plaje de nisip, restaurante Ci baruri. Locuri de interes din apropiere includ Muntele Olimp, Litochoro piaCa oraCului Ci Muzeul Dion.

Facilitati hotel:
FacilitCile includ piscine infinite, o teras spaCioas la soare pe dou niveluri Ci un centru spa de lux, cu o piscin interioar, sal de gimnastic, o zon de relaxare Ci camere private de tratament. Wi-Fi este disponibil in intreaga incint. Restaurantul Nero ofer preparate din buctria contemporan greac intr-un spaCiu modern, care inconjoar piscina principal Ci cu vedere la mare, in timp ce Aegeas New Age Taverna serveCte preparate din buctria tradiCional greceasc pe o teras frumos pozitionat langa mare. Jankaea Bar ofer o gam de buturi intr-o atmosfer intim, cu opere de art florale Ci opulente si tesaturi violet suspendate de tavan. OaspeCii se pot bucura, de asemenea, de cocktailuri Ci muzic de DJ locali Ci internaCionali la barul de la piscin casual. O gam larg de vinuri regionale pot fi achiziCionate de la crama hotelului. Parcare gratuit este posibil la faCa locului. Hotelul are o recepCie deschis 24 de ore.

Facilitati camere:
Camere Classic Sea View sunt de 28-32sqm Ci decorate intr-un stil minimalist modern, cu podele din lemn de culoare deschis Ci tonuri de alb Ci gri. Acestea au o zon de relaxare, cu o canapea Ci un balcon sau teras cu vedere la mare. FacilitCile includ un TV prin satelit cu ecran / cablu TV, mini-bar, aer condiCionat Ci echipamente de ceai si de cafea. Bile en-suite sunt dotate cu o cabin de duC Ci jacuzzi separat sau cad.
Hotel Adults Only

http://www.cavoolympo.gr/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.