Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Complex Turistic Panicel


Descriere

Complexul dispune de trei lacuri - doua artificiale populate cu pastravi si unul natural populat cu crap si caras, astfel incat amatorii de pescuit se pot relaxa in aceasta ambianta mirifica. Pe unul din lacuri, exista o insula artificiala unde se pot organiza picnicuri, reuniuni intr-o atmosfera parca decupata din povesti.


Camerele sunt dotate cu mobilier modern, pentru a satisface pana si cele mai pretentioase gusturi in materie de cazare.Dintre facilitatile si serviciile oferite de Panicel putem enumera: salon de servirea mesei cu bar dotat cu mobilier din lemn masiv, semineu si instalatie audio.La cerere, turistii pot servi masa cu produse ecologice obtinute in ferma proprie a complexului. Alte servicii: sauna, terasa, foisor, loc de joaca pentru copii, internet wireless, sala de conferinte, salonas fumatori, tenis de masa, biliard, ping-pong, darts - dotat si cu bar, si parcare pazita.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.