Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul ofera conditii ideale pentru petrecerea unui concediu, dotari moderne, servicii de calitate si camere spatioase, fiind cautat de cupluri, grupuri de prieteni si familii cu copii pentru atmosfera calda si relaxanta.

Descriere :

Hotelul ofera conditii ideale pentru petrecerea unui concediu - dotari moderne, servicii de calitate si camere spatioase, fiind cautat de cupluri, grupuri de prieteni si familii cu copii pentru atmosfera calda si relaxanta.

Localizare :

Hotelul a fost construit in anul 2003 si este situat intr-o zona cu verdeata si cu multe flori, la cca 350m de centrul statiunii si la 300m de plaja. 

Facilitati hotel:

Hotul dispune de receptie, lobby, Wi-Fi, piscina interioara si exterioara, piscina pentru copii cu tobogane, restaurant principal, barbeque, lobby bar, pool bar, sala de conferinte, centru Spa cu multiple tratamente si proceduri pentru sanatate, baie turceasca, sauna, solar, fitness, masaj, salon de infrumusetare, biliard, masa de tenis, teren de volei, magazin de suveniruri, centru medical, schimb valutar, parcare.

Facilitati camere:

Camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV, seif, minibar, telefon, baie cu dus/cada, uscator pentru par, balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie