Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

APOLLO GOLDEN SANDS


Descriere

Apollo Spa Resort este amplasat într-un cadru idilic, în mijlocul naturii, înconjurat de o pădure frumoasă în Parcul Natural Nisipurile de Aur. Cu o distanță de aproximativ 900 de metri față de plajă, acesta oferă o atmosferă liniștită. Prin servicii de înaltă calitate și atenție la detalii, hotelul Apollo devine un refugiu special pentru oaspeții săi, unde aceștia pot să se relaxeze și să se odihnească în voie, creând astfel amintiri de neuitat pentru toți cei care îl vizitează.

Facilități hotel

Hotelul oferă oaspeților săi numeroase facilități, printre care se numără un restaurant principal, un Lobby bar, două piscine exterioare cu pool bar, 6 săli de ședințe complet echipate, o piscină interioară, un loc de joacă multifuncțional pentru mini-fotbal, tenis, yoga, pilates, zumba și step aerobic, precum și un Centru Spa Aphrodite Beauty Spa & Health Clinic și o sală de fitness.
 

Facilități camere

Fiecare cameră este dotată cu aer condiționat, televizor, set de cafea și ceai, minibar, baie cu duș/cadă, uscător de păr și balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie