Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL TOMIS NEPTUN-OLIMP


Descriere

Cu o echipă ce are o experiență vastă în domeniul ospitalității și care respectă extrem de mult siguranța turiștilor, dar și a partenerilor săi, vine în întâmpinarea celor care doresc ca turiștii lor să beneficieze de servicii de cazare, oferite cu căldură, conștiinciozitate și profesionalism, în statiunea Neptun.

Aplicăm prin metode inovative și cu extremă seriozitate noile reguli și măsuri anti COVID, astfel încât toți cei care ne trec pragul să se simtă liniștiți, convinși 100% că sănătatea acestora le este protejată, fără să simtă nicio urmă de disconfort!

Hotelul nostru are parte de plaja proprie si se afla la maxim 5 minute de Marea Neagra, dispunand de 97 camere, cu o capacitate pentru 200 de turiști, având parte de restaurant, curte exterioara, dar și de o terasă exterioară, unde turiștii pot savura o băutură pe plăcere, sorbind priveliștea marii, pe un fundal de susur de râu...Hotel Tomis, din statiunea Neptun, este situat foarte aproape de mare, anume la maxim 5 minute de aceasta. Camerele au vedere la lac.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie