Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Apartamente Nord 10


Descriere

Complexul Apartamente Nord 10 este situat in Mamaia Nord, una din cele mai bune zone, avand acces rapid la punctele de interes ale statiunii, in zona gasiti cele mai selecte plaje, o varietate de restaurante .

Este o locatie perfecta pentru a va bucura de liniste, dar amplasat si relativ aproape (5-7min de zona de cluburi).

Zona va ofera o diversitate de restaurante, cu specific diferit si magazine alimentare. Intr-o arie de 500m gasiti mai multe plaje ,astfel, va puteti alege zona unde doriti sa va petreceti ziua relaxant si sa va bucurati de soare.

Apartamentele sunt spațioase fiind amplasate intr-o clădire noua. Acesta beneficiază de un interior plăcut si relaxant, oferind o priveliste de vis de pe terasa.Apartamentele din cadrul complexului au aparat de aer conditionat, precum si TV cu o gama variata de posturi.

Oaspetii nostri au acces nelimitat la internet prin wi-fi de mare viteza, electrocasnice (apartamentul fiind dotat cu tot ce este necesar, inclusiv masina de spalat).

Deasemenea, complexul ofera acces la piscina si loc de joaca pentru copii.

Se inchiriaza pe minim 3 nopti!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Wi-Fi
Lift
Fumatul interzis
Meniu copii
Canale TV copii
Cheie acces
Cafenea
Terasă
Aer condiționat
Piscină
Plajă
Camere nefumători
Loc de joacă copii

Locatie