Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

APARTAMENTE STEFAN RESORT 4 cm

Descriere

Luxury Suite Stefan Resort
Conceptul de concediu de vis pe litoralul romanesc cu siguranta incepe cu Apartamentul Luxury Suite situat in statiunea Mamaia Nord. Acest imobil se situeaza pe Promenada nr. 33-35 in corp Nord, scara A, chiar in inima malului marii.
Datorita faptului ca se afla in complexul Stefan Resort aduce un strop de inovatie infrastructurii noi realizate in imprejurimi, dar atrage si multa admiratie si interes, facand furori in randul familiilor si tinerilor veniti pe litoral. Aceste lucruri fac ca si locatia noastra sa fie una din cele mai cautate din statiunea Mamaia Nord.
Apartamentul ofera 2 camere spatioase dotate cu SmartTv uri, electronice si electrocasnice de inalta calitate pentru prepararea meselor delicioase, a cafelei si a ceaiului, acestea fiind situate in bucatarie. Pe langa acestea, in locatie va fi si un pat matrimonial, o canapea extensibila disponibila pentru 2 persoane, un living, dressing generos si o baie, toate acestea fiind amenajate cu mare atentie si in cele mai mici detalii pentru a va oferi o sedere cat mai plaacuta.
De pe terasa apartamentului puteti admira o priveliste superba spre mare si va putetti relaxa lasand adierea brizei sa va patrunda prin par, dar si razele calde ale soarelui.
Datorita suprafetei mari pe care o are apartamentul, acesta poate gazdui 4 persoane. Este potrivit pentru familii cu copii, dar si pentru tinerii dornici de distractie.
Zona Mamaia Nord de-a lungul timpului s-a extins si s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani, astfel ca in momentul actual a devenit una dintre cele mai cautate zone de pe litoralul romanesc.
Zona ofera o multitudine de facilitati precum: restaurante cu specific diferit, baruri, cafenele, magazine, gelaterii, farmacii, terase etc.
Cluburile renumite din zona Mamaia Nord, Nuba, Ego,Fratelli, etc. se afla la o mica distanta de proprietate. Deasemenea cumparaturile sunt usor accesibile.


Distanta pana la plaja : 20 m
2 camere (dormitor + living) a 82 mp
Locuri de cazare : 6 + 1 copii
Mamaia Nord, strada Promenada nr. 33-35, Bl A Nord, et. 4, complex Stefan Resort
Complexul Stefan Resort dispune de 2 restaurante, gelaterie, lounge ( bar + terasa ).
Turistii beneficiaza de urmatoarele facilitati contra cost ale complexului:


Piscine in aer liber pentru adulti si pentru copii
Loc de joaca pentru copii




SunSmile Stefan Resort
Aflandu-se in inima statiunii Mamaia nord, resortul Stefan va ofera confortul casei dumneavoastra departe de casa, mai exact in buza marii negre.
Apartamentul pe care urmeaza sa il descoperiti se numeste SunSmile si este situat in incinta noului complex de apartamente ce isi asteapta nerabdatoare turistii preferati pentru a le oferi relaxarea si confortul de care au nevoie.
Pentru a va integra in atmosfera imbucuratoare a acestui imobil va pot informa ca se afla la Promenada 33-35 in corpul Nord scara A , iar acest lucru face sa fie cel mai cautat si indragit loc de cazare din statiune. Dupa nume va puteti da seama ca va vom intampina cu un zambet ametitor, mai stralucitor decat soarele.
Nu doar personalul va va fi la dispozitie, dar si cele doua camere ale apartamentului, patul matrimonial, canapeaua extensibila pentru 2 persoane situata in living, dressing-ul generos, baia, bucataria, dar si cele doua SmartTV-uri.
Bucataria are in dotare electrocasnice de inalta calitate pentru a prepara mesele favorite, dar si cafeaua mult asteptata in diminetile insorite petrecute la malul marii.
Pe terasa apartamentului va puteti rasfata cu razele calde ale soarelui, cu briza marii ce adie neincetat, dar si de privelistea superba spre mare.
Aceasta proprietate poate gazdui un numar maxim de 4 persoane, astfel ca este potrivit pentru familii cu copii, dar si pentru un grup de prieteni dornici de distractie.
Zona ofera o multitudine de facilitati precum: restaurante cu specific diferit, baruri, cafenele, magazine, gelaterii, farmacii, terase etc.
Cluburile renumite din zona Mamaia Nord, Nuba, Ego,Fratelli, etc. se afla la o mica distanta de proprietate. De asemenea, cumparaturile sunt usor accesibile.


Distanta pana la plaja : 20 m
2 camere (dormitor + living) a 62 mp
Locuri de cazare : 4 + 1 copii
Mamaia Nord, strada Promenada nr. 33-35, Bl A Nord, et. 4,complex Stefan Resort
Complexul Stefan Resort dispune de 2 restaurante, gelaterie, lounge ( bar + terasa ).
Turistii beneficiaza de urmatoarele facilitati contra cost ale complexului:


Piscine in aer liber pentru adulti si pentru copii
Loc de joaca pentru copii.




Taxele locale se achita la fata locului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.