Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALIKI HOTEL

Descriere

Superb 9 Booking.com Certificat de excelenta Trip Advisor Hotelul situat la 49 m deasupra nivelului marii ofera vederi impresionante asupra marii Ionice si a insulelor din apropriere, inclusiv Skorpios detinuta de familia Onassis. Se afla la 10 km de orasul Lefkada, la 4 km de Nidri si la 1.5 km de Nikiana. Este recomandat pentru familii cu 2 copii. Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!
Localizare

Hotel Aliki este localizat intr-o zona linistita, pe o stanca, la 49 m deasupra marii si ofera privilegiul unor vederi impresionante asupra marii Ionice si a insulelor din apropriere, inclusiv Skorpios detinuta de familia Onassis. Se afla la 10 km de orasul Lefkada, la 4 km de Nidri si la 1,5 km de Nikiana Village. Cascadele Dimosari si Nidiri se afla la 10 km.

Facilitati hotel

Hotelul cu 23 camere spatioase, renovate in 2014-2015, are: receptie 24h, bar, piscina, cafenea, gradina, acces gratuit la internet WI-FI in unele zone publice, lift, parcare, acces pentru persoane cu dizabilitati, inchiriere masini, servicii de spalatorie/curatatorie

Facilitati camere

Camerele recent renovate au: aer conditionat, baie cu dus, balcon, minibar, TV satelit, minibar, telefon linie directa, acces gratuit la internet WIFI, masa si fier de calcat (la solicitare), patut pentru copil (la solicitare, gratuit)

Sport si divertisment

Oaspetii hotelului au la dispozitie piscina exterioara. In apropiere se pot practica o serie de sporturi: snorkeling, surfing, scuba diving, schi nautic, windsurfing, inchiriere gratuita de biciclete, drumetii, parasailing, inchiriere ambarcatiuni cu motor.

Drinks & Food

Hotelul ofera mic dejun bufet (8:30-10:30). La barul de la piscina se pot servi, pe langa bauturi alcoolice si non-alcoolice, produse de patiserie si gustari.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.