Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Kassandra Palace Hotel & Spa


Descriere

Hotelul este situat pe o plaja privata din Kriopigi, combinand briza marii cu frumuseatea padurii, la doar 1,5 km de Kriopigi si 3 km de Polychrono. Prin prisma localizarii, a facilitatilor si serviciilor oferite, hotelul reprezinta o destinatie perfecta pentru petrecerea unei vacante frumoase. Turistii se pot bucura de o multime de restaurante, baruri, centre de divertisment si cumparaturi amlasate in apropierea hotelului. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Hotelul este situat pe o plaja privata din Kriopigi, combinand briza marii cu frumuseatea padurii, la doar 1,5 km de Kriopigi si 3 km de Polychrono. Aeroportul International al orasului Salonic se afla la  80 km distanta fata de hotel.

Facilitati hotel

Hotelul are un total de 323 de camere si dispune de urmatoarele facilitati: receptie 24h, aer conditionat, restaurante cu meniuri variate, bar la plaja, 3 sali de conferinta, biserica, gradina, lobby, mini market, piscina exterioara, piscina interioara, bar la piscina, piscina pentru copii,  taverna, camera bagaje , magazin suveniruri,  interent Wireless gratuit in zonele pubilce, parcare, centru Spa, teren de tenis, facilitati pentru copii, seri de dans, sali de conferinta si petreceri.

Facilitati camere

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai camere standard si suite spatioase, amenajate elegant si luxos. Toate camerele sunt prevazute cu urmatoarele facilitati: TV LCD prin satelit, aer conditionat, baie proprie dotata cu prosoape, uscator de par, telefon, minibar, seif, facilitate pentru cafea si ceai, balcon amenajat cu masute si scaune, unde turistii se pot relaxa si admira spatiile verzi si marea din jurul hotelului.

Sport & divertisment

In ceea ce priveste divertismentul si activitatile sportive, hotelul ofera urmatoarele facilitati: sala de jocuri, piscine exterioara cu bar, tenis de masa, teren de tenis, sporturi nautice ( contra cost), seri de dans, magazine, sala de fitness.

Drinks & Food

Turistii pot servi masa in restaurantul principal tip buffet, unde se servesc preparate traditional grecesti si organizeaza seri tematice, Taverna Ammos, situata pe plaja, unde se servesc preparate variate. De asemenea, turistii pot socializa si savura cocktailuri exotice in Lounge Bar si barul de la piscina.

Facilitati copii

Copii  se bucura de o vacanta placuta alaturi de familie si prieteni, beneficiind de urmatoarele facilitati: piscina pentru copii, mini club, loc de joaca, programe sportive si de divertisment.

Spa & Welness

Turistii se pot relaxa si rasfata in cadrul centrului Spa al hotelului, bucurandu-se de facilitati precum:   sala de fitness, numeroase tratamente faciale si corporale, sauna, piscina interioara, salon de infrumusetare, masaj.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie