Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ikos Oceania (Nea Moudania - Kassandra)


Descriere

Localizare: Complexul hotelier Ikos Oceania 5* este situat imediat langa plaja, la iesirea din orasul Nea Moudania, intr-o zona linistita, cu un peisaj incantator. Localitatea Nea Moudania se afla la aproximativ 1 kilometru de hotel.
Facilitati hotel : Hotelul Ikos Oceania 5* din Nea Moudania este o oaza de liniste si ofera o gama larga de servicii ce satisfac si cele mai exigente dorinte, chiar si pentru oameni de afaceri sau oaspeti rafinati. Atmosfera extraordinara, luxul si confortul prezente in fiecare loc ofera o vacanta magica la malul marii Egee.Hotelul ofera mai multe piscine exterioare pentru adulti si copii, dintre care o piscina tip lagoon infinity pool, estaurant principal, restaurant a la carte, bar, pool bar (meniuri internationale si grecesti), loc de joaca, piscina pentru copii, miniclub, animatie, scaune inalte in restaurant, cinema, karaoke, muzica live, centru SPA cu geamuri de sticla ce ofera vedere panoramica spre mare: piscina interioara incalzita + jacuzzi, sala de fitness, hammam si sauna, squash, diverse terapii faciale si corporale
Facilitati camere: Complexul ofera cazare in 298 de camere si apartamente, de diferite categorii. Camerele au in dotare: aer conditionat/incalzire, halate de baie, prosoape de plaja si piscina, uscator de par, minibar, seif, telefon in camera si in baie, TV satelit, grup sanitar propriu cu cada sau dus, DVD si CD player, ceainic si cafetiera, cosmetice de baie, internet WiFi, oglinda cosmetica si balcon/terasa cu mobilier de exterior. Camerele au vedere spre mare, piscina, gradina sau munte. La cerere se ofera, gratuit, patut de bebelus.
Junior suite: living si dormitor, unite intr-o singura camera.
Deluxe junior suite: dormitor si living spatios, unite intr-o singura camera.
Standard suite: living si dormitor.
Deluxe suite: living si dormitor spatios
Website: http://ikosresorts.com/oceania/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie