Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FilosXenia Golden Beach


Descriere

Scor Trip Advisor 7.8 Bine Filosxenia Golden Beach este situat in Metamorfosi, Halkidiki, la 20 metri de plaja intr-un cadru calm si idilic. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!Localizare
Filosxenia Golden Beach este localizat in centrul satului Metamorfosi, in cea de-a doua peninsula din Halkidiki, Sithonia.. Se afla la 100 km departare de aeroportul din Thessaloniki, la 40 minute de cel mai mare mall din nordul Greciei, "Mediterranean Cosmos", si 30 minute de parcul de distractii "Waterland".

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul a fost renovat in 2014 si se afla in centrul satului, aproape de plaja, piete, taverne si restaurante. Dispune de parcare publica, piscina, plaja, activitati pentru copii, internet gratuit, mic-dejun gratuit, transport la aeroport, piscina pentru adulti, piscina pentru copii.

Locatie