Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Athorama (Nea Roda, Athos)


Descriere


Localizare: pe bratul Ouranoupolis, hotelul este situat pe o colina acoperita cu verdeata, la 500 m de plaja Skala. Se afla la mai putin de 5 km de orasul Ouranoupolis, care ofera numeroase posibilitati de divertisment si cumparaturi.


Dotari camere: camerele hotelului sunt elegante si dotate cu aer conditionat, balcon cu vedere la Golful Siggitikos, frigider, TV LCD, iar baile au pardoseala din placi ceramice si sunt dotate cu uscator de par.


Facilitati hotel: oaspetii se pot bucura de mese in stil bufet suedez la restaurantul care serveste specialitati locale si ofera vedere la insula Ammouliani; barulo de la piscina serveste bauturi si cafea. Hotelul dispune si de piscina, sala de gimnastica, teren multifunctional (baschet, tenis, volei), un loc de joaca pentru copii si piscina pentru copii. Unele spatii comune ale hotelului si unele camere beneficiaza de wifi gratuit.


http://www.athorama.gr




Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie