Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat în stațiunea Kávos din regiunea Corfu, la 700 de metri de plaja din Kávos, Akti Panela Beach Hotel oferă grătar și vedere la mare. Hotelul are facilități de sporturi acvatice și o școală de schi nautic, iar oaspeții pot lua masa la restaurant. Nota: Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!
Localizare

Hotelul este situat în stațiunea Kávos din regiunea Corfu, la 700 de metri de plaja din Kávos. Aeroportul Internațional din Corfu se găsește la 30 km.

Facilitati Hotel

Hotelul are facilități de sporturi acvatice și o școală de schi nautic, iar oaspeții pot lua masa la restaurant. La proprietate există WiFi gratuit și parcare privată gratuită.

Facilitati Camere

Pentru un plus de confort, unele camere includ zonă de relaxare. Fiecare cameră are baie privată cu duș. La un cost suplimentar sunt disponibile cutii de valori și aer condiționat.

Climate Crisis Resilience Tax

Nota: Incepand cu 01.01.2024 va fi introdusa taxa locala “Climate Crisis Resilience Tax”. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 1.5eur – 10eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.