Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: hotelul este situat la 400 m de plaja, intr-o zona cu multa verdeata, langa Castelul Reginei Maria a Romaniei si gradinile sale. A fost construit in anul 2004 si renovat in 2015.
Capacitate: 1 cladire de 4 etaje cu 54 camere duble, 6 apartamente cu 1 dormitor, 1 apartament cu 2 dormitoare.

Facilitati: piscina interioara, piscina exterioara, centru wellness, fitness, sauna, sauna aromatica, solar, masaj, baie de aburi, camera de relaxare, jacuzzi, hammam, restaurant, bar, lift, seif la receptie (contra cost), conexiune la internet WiFi, programe de animatie, birou de schimb valutar, night club, jocuri mecanice, biliard, tenis de masa, sala de conferinte cu flipchart, multimedia, microfon, sistem de sonorizare, conexiune la internet in sala de conferinte, spalatorie, inchiriere fier de calcat, magazin, parcare (in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva/garanta din agentie), facilitati pentru persoanele cu disabilitati,
Facilitati pentru copii: piscina pentru copii, meniu special, patut pentru infanti (gratuit), camera de joaca, spatiu de joaca, programe de animatie.
Este permis accesul cu animale de companie (contra cost).
Camerele duble: pat matrimonial sau doua paturi, canapea extensibila, aer conditionat, incalzire, TV, mini bar, birou, stad uscator de rufe, ceainic electric, baie cu cada, uscator de par, wc, vedere la mare sau la parc, podeaua este acoperita cu gresie / mocheta, balcon.
Apartament 1 dormitor: pat matrimonial, canapea extensibila, aer conditionat, incalzire, TV, minibar, birou, ceainic electric, baie cu cada, uscator de par, baie cu cada, wc, stand uscator de rufe, balcon, podeaua este acoperita cu gresie / mocheta, vedere la mare sau la parc.
Apartament 2 dormitoare: pat matrimonial sau doua paturi, canapea extensibila, aer conditionat, incalzire, TV, minibar, birou, conexiune la internet, ceainic electric, baie cu cada, uscator de par, baie cu cada, wc, bideu, stand uscator de rufe, balcon, podeaua este acoperita cu gresie / mocheta, vedere la mare sau la parc.
GRATUIT: piscina interioara si exterioara, sezlonguri zi umbrele, centru SPA - sauna infrarosu, sauna finladeza, cromosauna, baie de aburi, cabina de gheata, zona de relaxare cu paturi incalzite, fitness, Jacuzzi, dusuri alternative, mersul Kneipp, spatiu de joaca pentru copii, parcare (in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva/garanta din agentie).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie