Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: complexul hotelier este situat in statiunea Letojanni, la aprox. 60 km distanta de aeroportul Catania si la 6 km distanta de statiunea Taormina. Hotelul este situat pe un deal, ceea ce confera avantajul unei frumoase vederi panoramice.

Facilitati hotel: bar OlimpoLe Terazze situat in incinta corpului Olimpo, bar American Antares, situat in incinta corpului Antares, restaurant principal, pizzeria a la carte La Bouganville, piscina in aer liber, piscina acoperita (cu plata), camera de bagaje, incalzire, funicular care face legatura intre corpurile hotelului situate la altitudini diferite, internet (cu plata). Hotelul Antares este situat in partea de jos a complexului Antares - Olimpo - Le Terrazze.Clasificarea oficiala a hotelului in Italia: 4*.

Dotari camere: camerele standard sunt simplu decorate, cu gresie pe jos si ofera urmatoarele facilitati: baie cu dus sau cada, uscator de par, telefon, TV satelit, minibar, aer conditionat. Camerele standard nu au balcon.
Activitati: contra cost: internet, piscina acoperita si centru spa.

Masa: mic dejun, demipensiune sau all inclusive.

Opinia noastra: complex hotelier mare cu centru spa si piscina acoperita. Camerele sunt simplu decorate/ mobilate.
Clasificarea touroperatorului: 4* pentru servicii, 3* pentru camere.

Nota: pentru anumite facilitati, hotelul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel, solicitati receptiei sa va informeze cu exactitate asupra lor. In prima zi de sejur, cazarea incepe dupa ora 14:00.
Pagina web: www.hotelantaresletojanni.it

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie