Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere HOTEL GRUPOTEL MARITIMO:
Grupotel Maritimo este un hotel ideal pentru o vacanta cu familia sau cu prietenii. Portul de Alcudia este una dintre cele mai importante zone pentru activitati de agrement si turism din Mallorca.

Tip masa:
Demipensiune

Localizare HOTEL GRUPOTEL MARITIMO:
Hotelul este situat langa Lacul S'Estany Gran, in Golful Alcudia. Populara statiune Port d'Alcudia este la doar 5 minute de mers cu masina. Hotelul este inconjurat de o gradina superba.

Plaja:
Plaja cu nisip fin este la 150 de metri de hotel, sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.

Dotari camere:
Hotel Grupotel Maritimo are camerele dotate cu aer conditionat, uscator de par, telefon, TV satelit, seif (contra cost), minibar, terasa sau balcon. Toate camerele au fost renovate in anul 2005.

Facilitati HOTEL GRUPOTEL MARITIMO:
Grupotel Maritimo ofera 2 piscine in aer liber si un teren de tenis. Zona de relaxare include piscina interioara, cada cu hidromasaj si servicii de masaj. Zilnic, restaurantul hotelului serveste un mic dejun variat de tip bufet. Cina tip bufet include o gama larga de preparate din bucataria internationala si mancaruri tipice din Mallorca. De asemenea, exista un lounge bar cu terasa. Seara Grupotel Maritimo ofera divertisment cu muzica live si dans. Alte facilitati: sala de fitness, doua terenuri de tenis cu iarba artificiala, teren de volei, tenis de masa.

Facilitati copii:
Zona de joaca, miniclub, cresa.

Alte informatii:
Pentru statiunile din nord si est, transferul inclus este privat, valabil pentru un maxim de 4 pasageri/transfer. Daca sunt mai mult de 4 pasageri tariful se calculeaza diferentiat in functie de ruta. Rutele sunt: Nord: Alcudia, C'an Picafort, Playa de Muro, Pollenca - Formentor; Est: Cala Millor, Sa Coma, Porto Cristo. Asistenta turistica este telefonica pentru un numar de pasageri mai mic de 20 de persoane.

Web: www.grupotel.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie