Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere HOTEL CARIBBEAN BAY:
Hotel Caribbean Bay a fost inaugurat in aprilie 2013.

Tip masa:
All Inclusive.
Conform legislatiei locale in vigoare in insula Mallorca, in statiunile Playa de Palma, Arenal si Magalluf hotelurile cu regim All Inclusive vor servi un numar maxim de 3 bauturi alcoolice de persoana in timpul pranzului si al cinei. Intre pranz si cina si dupa cina barurile din hoteluri vor servi doar bauturi nealcoolice in cadrul programului All Inclusive.

Localizare HOTEL CARIBBEAN BAY:
Hotelul este localizat la 150 de metri de plaja Arenal, in centrul statiunii, la 6 km de Caribbean Bay si circa 20 minute de mers cu masina fata de orasul Palma.

Plaja:
Plaja Arenal este localizata la aproximativ 150 de metri distanta de hotel.

Dotari camere:
Hotel Caribbean Bay are camere dotate cu baie complet utilata, aer conditionat, televiziune prin satelit, telefon, uscator de par, seif, balcon (doar la camerele duble), wi-fi. Unele camere au balcon sau terasa si vedere la mare.

Facilitati HOTEL CARIBBEAN BAY:
Hotelul dispune de urmatoarele facilitati: piscina in aer liber situata pe acoperis, receptie 24h, schimb valutar, seif, restaurant tip bufet, terasa, rent a bike, rent a car, internet wireless in intregul hotel (contra cost). Nu sunt permise animalele de companie.

Web: www.mllbayhotels.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie