Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BG Tonga and Suites Tower Design Hotel

   Mallorcacan Picafort


Descriere

LOCALIZARE: La aproximativ 500 metri de plaja , Sa Pabla este la 14 km, Alcudia la 14 km. Zona de baruri si restaurante se afla la 250 metri de hotel iar cea de shopping la 250 metri de hotel.


FACILITATI HOTEL: Renovat in 2014, cladirea de 14 etaje are 370 de camere si ofera turistilor sai urmatoarele facilitati: receptie 24 de ore, lobby bar, 5 lifturi, aer conditionat, seif, magazin, sky bar, parcare gratuita, exchange, 3 restaurante, snack bar, 3 baruri in total, conexiune internet wireless gratuita, spalatorie, 3 piscine exterioara, sectiune pentru copii, sezlonguri si umbrele la piscina, bar la piscina. Sporturi si activitati: biliard (contra cost), mese de tenis, fitness, centru SPA & wellness cu sauna, jacuzzi, hamam, masaj si diverse tratamente cosmetice, loc de joaca pentru copii, mini club pentru copii 4-12 ani, spectacole seara pentru adulti.


FACILITATI CAMERE: Toate camerele sunt echipate cu: pat dublu sau 2 paturi twin, patut pentru copii ( la cerere, gratuit), pe jos au pardoseala, balcon sau terasa, minibar (contra cost), internet, seif, TV cu ecran plat, aer conditionat, telefon, baie cu dus, uscator de par, oglinda cosmetica. Camerele standard au in jur de 15 mp, unele camere au vedere la mare.


Tarifele nu includ taxele locale (euro/persoana/zi + 10% TVA)
Hoteluri si apart-hoteluri 5*, 5* luxury si 4* luxury - 4 EUR
Hoteluri si apart-hoteluri 4* si 3* - 3 EUR
Hoteluri si apart-hoteluri 1*, 2* si 3* - 2 EUR
Apartamente 4 chei si 4 chei superior- 4 EUR
Apartamente 3 si 4 chei superior- 3 EUR
Apartamente 1, 2 si 3 chei- 2 EUR




*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel saudin camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.