Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DoubleTree by Hilton Dubai M Square Hotel & Residences


Descriere

Situat în Dubai, la 1,6 km de Marea Moschee, DoubleTree by Hilton Dubai M Square Hotel & Residences are un restaurant, piscină în aer liber și parcare privată gratuită. Această proprietate are camere de familie și terasă la soare. Hotelul pune la dispoziție recepție deschisă nonstop, WiFi gratuit în toate zonele sale, room-service și servicii de transfer de la/la aeroport.

Localizare

Dubai World Trade Centre este la 2,9 km de DoubleTree by Hilton Dubai, iar City Walk Mall se află la 6 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Dubai, situat la 6 km de hotel.

Facilitati Hotel

DoubleTree by Hilton Dubai M Square Hotel & Residences are un centru de afaceri, iar oaspeții au la dispoziție ziare, un aparat de fax și fotocopiator, precum și un bancomat.

Facilitati Camere

Toate camerele au aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, fierbător, birou, bideu și uscător de păr. Oferind vedere la oraș, camerele hotelului au baie privată cu duș și articole de toaletă gratuite. Toate camerele de la DoubleTree by Hilton Dubai au zonă de relaxare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.