Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Donatello Hotel Dubai


Descriere

Situat la jumătatea distanței dintre centrul orașului Dubai și zona Dubai Marina, Hotelul Donatello oferă camere elegante. Facilitățile includ o piscină pe acoperiș și o sală de sport bine echipată. În suite este disponibil acces wi-fi gratuit. Capacitatea maxima 2 adl+1chd sau 3adl. Demipensiunea este pranz.

Localizare

Hotelul Donatello se află la 10 minute de mers pe jos de Mall of the Emirates & Ski Dubai. Staţia de metrou Mall of Emirates este situată la mai puţin de 500 m de hotel, iar staţia de metrou Sharaf DG se găseşte la 200 m.

Facilitati Hotel

Hotelul Donatello are 2 restaurante cochete care servesc preparate gourmet din bucătăria locală și internațională, o piscină pe acoperiș, o sală de sport bine echipată, wi-fi gratuit si serviciu de concierge ce poate organiza safariuri în deşert, excursii şi tururi cu ghid.

Facilitati Camere

Camerele și suitele hotelului Donatello sunt prevăzute cu aer condiționat, TV LCD și o baie spațioasă, toate avand un interior modern și elegant.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.