Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Delta Hotels by Marriott, Jumeirah Beach Dubai


Descriere

Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Hotelul Ramada Plaza Jumeirah Beach, situat ideal, între zona The Walk din Jumeirah Beach Residence şi Dubai Marina, oferă camere moderne cu vedere la plaza. Pune la dispoziție o sală de gimnastică, o piscină în aer liber și acces gratuit la conexiunea WiFi în camere.

Localizare

Delta by Marriott Jumeirah Beach Residence se află la 10 minute de mers cu mașina de Mall Of The Emirates. Aeroportul Internațional Dubai este situat la 30 de minute de mers cu mașina.

Facilitati Hotel

Are o sală de gimnastică, o piscină în aer liber și acces gratuit la conexiunea WiFi în camere. Hotelul se află la câțiva pași de un supermarket deschis nonstop care face livrări. Unităţile de cazare luxoase ale acestui hotel au ferestre mari din podea până în tavan. Fiecare suită are un living mare, cu zonă de luat masa și TV cu ecran plat. Bucătăria include ustensile de bucătărie, cuptor cu microunde și cuptor. Fogueira Restaurant & Lounge serveşte o varietate de 15 tipuri de carne şi are un lounge cu shisja și vedere superbă la Palm Jumeirah şi Dubai Marina. Barul-restaurant premiat Speakeasy servește gustări şi diferite băuturi.

Facilitati Camere

Cameră standard:
Cu pat dublu, pat king size sau pat twin, pat suplimentar, mochetă, balcon, încălzire (controlată central), ceainic (gratuit), minibar (contra cost), internet (gratuit), seif (gratuit) și TV prin satelit, precum și aer condiționat controlat central. Baie cu cadă și duș (dimensiunea camerei: 45 m²). Prosoapele se schimbă zilnic.

Cameră standard (vedere parțială la mare):
Cu pat suplimentar, mochetă și seif (gratuit).

Studio Deluxe:
Cu pat suplimentar, mochetă și seif (gratuit).

Apartament cu 2 dormitoare:
Cu cameră de zi, pat dublu sau pat king size, pat suplimentar, mochetă, chicinetă, balcon, încălzire (cu control centralizat), ceainic (gratuit), minibar (contra cost), internet (gratuit), seif (gratuit) și TV prin satelit, precum și aer condiționat cu control centralizat. Baie cu cadă și duș. Prosoapele se schimbă zilnic.

Apartament cu 3 dormitoare:
Cu cameră de zi, pat dublu sau pat king size, pat suplimentar, mochetă, chicinetă, balcon, încălzire (controlată central), ceainic (gratuit), minibar (contra cost), internet (gratuit), seif (gratuit) și TV prin satelit, precum și aer condiționat controlat central. Baie cu cadă și duș. Prosoapele se schimbă zilnic.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.