Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

EVINA Rooms & Villas Shotels


Descriere

Evina Rooms & Villas se află în Gournes și oferă o grădină și camere cu acces gratuit la internet WiFi. Acest hotel de 3 stele oferă serviciu de bilete. Fiecare cameră are balcon sau terasă cu vedere la grădină. Foarte bine 8.3 Booking.com Nota: Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Orașul Heraklio se află la 15 km de Evina Room& Villas, iar Hersonissos este la 11 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Heraklion, situat la 12 km.

Facilitati Hotel

Evina Rooms & Villas  oferă o grădină și camere cu acces gratuit la internet WiFi.

Facilitati Camere

Chicineta (aragaz electric cu 2 arzătoare, frigider, filtru de cafea, ceainic electric), aer condiționat, TV prin satelit, duș, uscător de păr, internet Wi-Fi gratuit, seif (contra cost), balcon / terasă.

Climate Crisis Resilience Tax

Nota: Incepand cu 01.01.2024 va fi introdusa taxa locala “Climate Crisis Resilience Tax”. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 1.5eur – 10eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie