Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ELYSIAN SUITES


Descriere

Elysian Suites este situat într-o suburbie din Hersonissos, în zona Anissara, la doar 180 de metri de plajă. Complexul este format din 8 suite, cu piscină în aer liber. WiFi este gratuit în întreaga proprietate. Acvariul din Creta este situat la 2 km de Elysian Suites, iar parcul acvatic Acqua Plus se află la numai 5 km. Aeroportul internaţional Heraklion este la 22 km.

Localizare

Acvariul din Creta este situat la 2 km de Elysian Suites, iar parcul acvatic Acqua Plus se află la numai 5 km. Aeroportul internaţional Heraklion este la 22 km.

Facilitati Hotel

Elysian Suites este situat într-o suburbie din Hersonissos, în zona Anissara, la doar 180 de metri de plajă. Complexul este format din 8 suite, cu piscină în aer liber. WiFi este gratuit în întreaga proprietate.Alte facilități de la Elysian Suites includ un spațiu privat de parcare, un bar lângă piscină, grătar și o sobă pe lemne, o sală de sport, saună, hamam și o cadă spa.

Facilitati Camere

Fiecare suită include TV cu ecran plat și canale prin satelit, bucătărie complet echipată, masă, frigider mare, plite ceramice, ustensile de bucătărie, aparate pentru micul dejun, precum și o mașină de spălat vase și o mașină de spălat rufe. În fiecare suită sunt prevăzute prosoape de baie și piscină, precum și halate de baie, papuci și articole de toaletă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.