Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Proprietatea de 5 stele Domes of Elounda, Autograph Collection oferă unități de cazare luxoase, cu o cadă tip spa și vedere la insula Spinalonga, inclusă în Patrimoniul UNESCO, și la castelul venețian al insulei. La proprietate există un centru spa și 4 restaurante care servesc mâncăruri haute cuisine.

Localizare

Satul Elounda este situat la 2,5 km. Orașul plin de viață Agios Nikolaos de pe litoral se află la 12 km de Domes of Elounda.

Facilitati Hotel

4 restaurante cu mâncăruri grecești moderne, fructe de mare, specialități cretane și preparate italiene. Există și un restaurant cu specific oriental. Oaspeții care aleg reședințe private sau de lux au la dispoziție o varietate de servicii Haute-Living, inclusiv un manager de vilă dedicat, un lounge cu servicii VIP, serviciu de concierge, check-in privat, șezlonguri la Spina, zona de plajă VIP, precum și facilități de bun venit și articole de toaletă superioare. Centru SPA, piscină.

Facilitati Camere

Fiecare suită este amenajată în stil unic, are aer condiționat și oferă acces ușor la plaja cu nisip privată. Suitele includ o cameră de zi spațioasă, cu pardoseală din lemn și televizor LCD cu canale prin satelit. De asemenea, toate suitele au piscină privată sau cadă cu hidromasaj în aer liber.

Climate Crisis Resilience Tax

Nota: Incepand cu 01.01.2024 va fi introdusa taxa locala “Climate Crisis Resilience Tax”. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 1.5eur – 10eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie