Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Diogenis Blue Palace are un stil arhitectural traditional, fiind un complex de cinci cladiri, camere confortabile, restaurant,bar, acces la internet si servicii de inalta calitate. Este situat in oraselul statiune Gouves, cazarea se face in cele cinci cladiri de doua etaje ce au fost partial renovate in 2017, avand mobilier nou, paturi saltele si perdele noi. Plaja se afla la cativa metri de hotel. Nota: Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Hersonissos este la doar 8 km, iar Heraklion și aeroportul sunt la mai puțin de 15 km. Acvariul Cretaquarium Thalassocosmos se află la 5 km.

Facilitati Hotel

Diogenis Blue Palace este o proprietate de 4 stele situată pe malul mării, în Kato Gouves. Proprietatea are o piscină principală, piscină pentru copii și o terasă unde oaspeții se pot bucura de soare. De asemenea, există un restaurant și o cafenea. În holul de la Diogenis Blue Palace se oferă acces gratuit la internet WiFi.Restaurantul hotelului servește o serie de mâncăruri cretane și mediteraneene. Barul de la piscină oferă gustări, cafea și băuturi. Maestrul-bucătar organizează seri grecești și demonstrații culinare, iar oaspeții se pot distra și la serile de karaoke.

Facilitati Camere

Camerele de la Diogenis Blue Palace sunt luminoase și au aer condiționat și sistem de încălzire. Fiecare cameră include TV LCD, telefon și mini-frigider. Se asigură un serviciu de menaj zilnic.

Climate Crisis Resilience Tax

Nota: Incepand cu 01.01.2024 va fi introdusa taxa locala “Climate Crisis Resilience Tax”. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 1.5eur – 10eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie