Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DAIOS COVE LUXURY RESORT & VILLAS


Descriere

Complex elegant si luxos deschis in 2010, situat pe un deal cu vedere panoramica spre mare, cu iesire la un golf cu plaja de nisip privata, la 75km. Est de Heraklion nu departe de satul pescaresc Elounda. Transferul nu este inclus. Nota: Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Este situat la 10 minute de mers cu masina de Agios Nikolaos si la 20 minute de Elounda.

Facilitati Hotel

Tavernă grecească, centru SPA cu 2 piscine interioare, saună, bio-saună, baie de aburi, centru fitness, căzi de hidromasaj, aromoterapie, cromoterapei, muzicoterapie, hidroterapie, tratamente faciale și corporale cu produse renumite, 2 terenuri de tenis, piscină, mini club și animație pentru copii, sporturi nautice, centru pentru scuba diving, săli de conferințe.

Facilitati Camere

Baie proprie din marmura, televizor LCD, mini bar, statie iPod cu ceas desteptator, facilitati pentru pregatirea ceaiului/cafelei, seif, balcon sau terasa. Camerele standard au un design elegant.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.