Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Carisa Maleme by the sea (Crete)


Descriere

Descriere: Carisa Maleme by the Sea este un aparthotel mic situat in statiunea Maleme, complet renovat in 2018, construit in stil amfiteatru, avand 40 de camere moderne.Localizare: Hotelul este localizat in centrul statiunii Maleme, in regiunea Pirgos Psilonerou, la 150 m de plaja si la 28 km de aeroportul din Chania.
Plaja: La 150 m este plaja mixta (nisip si pietricele). Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.
Dotare camere: Cele 40 de unitati de cazare sunt 5 categorii: camere single de 14 mp (max 1 pax), camere duble standard de 15 mp (max 2 pax), camere duble cu vedere la mare de 15 mp (max 2 pax), camere triple de 28 mp (max 3 pax) si maisonette de 90 mp (max 7 pax). Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, wi-fi, telefon, seif, TV satelit, frigider, baie cu dus sau cada, uscator de par, balcon/terasa.Facilitati hotel: receptie 24 de ore, sala vizionare TV, camera pentru bagaje, Wi-Fi gratuit in toate zonele hotelului, sala pentru micul dejun cu terasa, bar cu terasa, 3 piscine (08:00-20:00), prosoape pentru plaja si piscina gratuite, sezlonguri si umbrele gratuite la piscina si cu plata pe plaja, centru fitness, sala de jocuri cu tenis de masa, doctor la cerere.
Facilitati pentru copii: pat pentru infanti si scaune speciale (gratuit, la cerere).
Activitati: tenis de masa.
Clasificare oficiala: 3 chei
Nota informativa: pentru anumite facilitati, hotelul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel, solicitati receptiei sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.