Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Candia Park Village (Crete)


Descriere

Descriere: Candia Park Village este un hotel situat in fata marii pe o suprafata de 65.000 mp de gradini, construit in stilul unui sat traditional cretan. Consta in apartamente si suite luxoase, care pot caza de la 2 pana la 6 persoane. Complexul este ideal pentru familii cu copii, dar si pentru persoanele cu dizabilitati, existand rampe speciale pe toata proprietatea si 18 camere adaptate in acest scop.
Localizare: Candia Park Village este localizat in Agios Nikolaos, in prefectura Lasithi, la 65 km de aeroportul din Heraklion.
Plaja: Candia Park Village este situat pe malul marii, avand plaja proprie. Sezlongurile, umbrelele si prosoapele sunt gratuite. Exista posibilitatea practicarii sporturilor acvatice contra cost.
Dotari camere: Candia Park Village dispune de 222 unitati de cazare dotate cu aer conditionat, wi-fi, telefon (cu plata), seif, TV satelit, chicineta complet utilata, baie cu dus sau cada, uscator de par, balcon/terasa.
Facilitati hotel: Candia Park Village ofera clientilor sai receptie 24 de ore, salon, wi-fi gratuit in toate zonele publice, inchirieri de masini si biciclete, parcare, doctor (la cerere, cu plata), spalatorie, schimb valutar, boutique, super market, 2 piscine, sezlonguri, umbrele si prosoape gratuite atat la piscina, cat si pe plaja, restaurant, taverna, bar cu muzica live (de 5 ori/saptamana), barbeque (cu plata), bar la piscina, cafenea traditionala, internet cafe, biliard (cu plata), 2 terenuri de tenis, baschet, volei, tenis de masa, sporturi acvatice (cu plata), masaj, piscina cu jacuzzi.
Facilitati pentru copii: Candia Park Village asigura copiilor piscina, camera de joaca, mini club (4-12 ani), pat, cada si scaune pentru infanti (la cerere, gratuit), servicii de babysitting (la cerere, cu plata).
Pagina web: https://www.candiapark.com
Clasificarea oficiala: 4*
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.