Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cactus Beach


Descriere

LOCALIZARE
Aceasta proprietate este la 1 minut pe jos fata de plaja. Situata pe o plaja privata in Stalis.
Hotelul se afla intre Agios Nikolaos si capitala Heraklion. Aeroportul International Nikos Kazantzakis este situat la 30 km. Receptia cu program nonstop poate facilita servicii de inchirieri auto si de asistenta medicala.

FACILITATI
Receptie 24h, lobby, restaurant principal, restaurant italian, taverna pe plaja, bar principal, bar la piscina, bar pe plaja, servicii inchiriere masini si motociclete, acces internet wi-fi (contra cost), parcare, sezlonguri si umbrele la piscina gratuite, sezlonguri si umbrele la plaja (contra cost),
piscina pentru adulti, piscina pentru copii, centru de fitness si spa, magazin, miniclub, teren de joaca pentru copii, programe de animatie pentru adulti si copii, jocuri electronice, tenis de masa, salon TV, teatru, schimb valutar, teren de tenis, volei si basket, sporturi nautice pe plaja.
Proprietatea Cactus Beach ofera camere spatioase si o terasa cu vedere la mare. Oaspetii au la dispozitie un teren de tenis, o piscina in aer liber si un club de sanatate.
In timp ce copiii se distreaza cu echipa de animatie si la locul de joaca, oaspetii se pot relaxa la piscina sau jucand o partida de biliard. Sunt disponibile de asemenea un hamam si un teren de minigolf.
Plaja: Nisip, peste drum de hotel. Intrarea in mare - nisip, pe alocuri sunt pietre de dimensiuni mari. Pe plaja: sezlonguri, umbrele - contra cost. La piscina: sezlonguri si umbrele - gratuit. Prosoape pentru plaja - garantie.

RESTAURANT
Terasa spatioasa din gradina, echipata cu umbrele albe, ofera un cadru linistit pentru a savura o masa cu preparate locale sau o bautura de dupa-amiaza. Exista si o sala de mese interioara, cu un decor clasic si ziduri arcuite din piatra.

CAMERE
Toate camerele de la Cactus Beach au aer conditionat, TV prin satelit, un frigider mic si un balcon sau o terasa mari. Fiecare dintre camerele moderne include o baie privata cu uscator de par.
Hotelul are 12 cladiri cu 2 nivele. In total sunt disponibile 300 camere:
- 155 superior room (2 paturi separate sau pat dublu, suplimentar - pat single, max. 3 pers., 25-28 m 2);
- 80 family room open plan (o camera, 2 paturi separate sau pat dublu, suplimentar - pat single, max. 3+1 pers., 32-35 m 2);
- 65 junior suite (2 dormitoare cu usa, 2 paturi separate sau pat dublu, suplimentar - pat single, max. 4 pers., 34-38 m 2);

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.