Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Această proprietate este la 11 minute pe jos față de plajă. Lyda se află la marginea staţiunii Gouves, aproape de 2 plaje de nisip. Oferă 3 piscine cu apă dulce, terase extinse de vară, precum și cadă cu hidromasaj și saună, pentru relaxare. Nota: Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Această proprietate este la 11 minute pe jos față de plajă. Lyda se află la marginea staţiunii Gouves, aproape de 2 plaje de nisip.

Facilitati Hotel

Hotelul Lyda oferă pentru copii zone deschise mari de alergat, 2 piscine și un mini club supravegheat. De asemenea, sunt disponibile gratuit, la cerere, scaune înalte și pătuțuri.

Programul all inclusive de la Lyda Hotel include mic dejun bogat, mic dejun continental disponibil până tarziu, prânz și cină. Toate mesele principale sunt tip bufet și pot fi oferite pe terasa restaurantului principal.

Hotelul Lyda oferă 3 baruri, inclusiv bar în mijlocul piscinei și snack bar lângă piscină. Există cameră cu TV, sală de jocuri, precum și minimarket. Personalul hotelului organizează regulat nopți tematice.

Facilitati Camere

Toate studiourile și apartamentele simple și funcționale oferă minibar, balcon, pecum și aer condiționat la un cost suplimentar. În clădire sunt puse la dispoziție facilități de spălătorie comună.

Climate Crisis Resilience Tax

Nota: Incepand cu 01.01.2024 va fi introdusa taxa locala “Climate Crisis Resilience Tax”. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 1.5eur – 10eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie