Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CHC Ares Apartment-Hotel


Descriere

LOCALIZARE
CHC Ares Apartment Hotel este situat in centrul orasului Hersonissos, la doar 2 minute de mers pe jos de drumul de plaja. La 23 km de proprietate este Aeroportul N.Kazantzakis, la 25 km - centul orasului Heraklion si la 200 m - plaja cu nisip.

FACILITATI
Plaja: una dintre cele mai faimoase plaje din Hersonissos se afla la 200 de metri de hotel; sezlongurile si umbrelele sunt disponibile la un cost suplimentar.
Wellness: exista o sala de sport (la 900 m de hotel), centru spa (la 900 m).
Divertisment: sporturi acvatice si mini golf (la 1,7 km de hotel).

RESTAURANT
Exista un restaurant pentru gustari, mic dejun, pranz si cina.

CAMERE
Exista 6 unitati de cazare - studiou de 24-34 mp (Antiopi, Ippoliti, Smirna), studiou triplu de 34 mp (Ifinomi, Melanippi) si studiou pentru 4 persoane de 60 mp (Fovi). Toate unitatile sunt complet renovate si dispun de aer conditionat, mini-frigider, chicineta, paturi, saltele si bai. Exista camere pentru nefumatori.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.