Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CAYO EXCLUSIVE RESORT & SPA


Descriere

Cayo Exclusive Resort & Spa se află în Elounda și are bar, restaurant, lounge comun și piscină sezonieră în aer liber. Proprietatea este situată la 300 de metri de plaja Plaka și la 1,3 km de plaja Spinalonga, și pune la dispoziție o grădină și o terasă. La cazare, oaspeții beneficiază de recepție cu program non-stop, serviciu de transfer, room service și WiFi gratuit în toată proprietatea. Spinalonga se află la 2 km de Cayo Exclusive Resort & Spa. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Heraklion, situat la 66 km de complex.

Localizare

Spinalonga se află la 2 km de Cayo Exclusive Resort & Spa. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Heraklion, situat la 66 km de complex.

Facilitati Hotel

Cayo Exclusive Resort & Spa se află în Elounda și are bar, restaurant, lounge comun și piscină sezonieră în aer liber. Proprietatea este situată la 300 de metri de plaja Plaka și la 1,3 km de plaja Spinalonga, și pune la dispoziție o grădină și o terasă. La cazare, oaspeții beneficiază de recepție cu program non-stop, serviciu de transfer, room service și WiFi gratuit în toată proprietatea.

Facilitati Camere

Fiecare cameră a complexului are aer condiționat, birou, baie privată, TV cu ecran plat, lenjerie de pat, prosoape și patio cu vedere la mare. Toate camerele sunt prevăzute cu fierbător, iar unele camere includ o chicinetă cu frigider și minibar. În fiecare unitate de cazare este disponibil seif.

Climate Crisis Resilience Tax

Nota: Incepand cu 01.01.2024 va fi introdusa taxa locala “Climate Crisis Resilience Tax”. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 1.5eur – 10eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie