Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CACTUS BEACH HOTEL


Descriere

Construit in stil arhitectural traditional cretan, hotelul se imbina perfect cu peisajul natural al zonei. Situata pe o plaja privata in Stalis, proprietatea Cactus Beach ofera camere spatioase si o terasa cu vedere la mare. Plaja se afla la o distanta de 1 minut fata de hotel. Nota: Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Hotelul este situat pe coasta de nord-est a insulei Creta, in statiunea Stalida, intre Heraklion si Agios Nikolaos, la 2,5 km de statiunea de Malia, la 6 km de orasul Hersonissos, la 35 km de aeroportul din Heraklion. Aceasta proprietate este la 1 minut pe jos fata de plaja.

Facilitati Hotel

Zona de plaja privata, gradina cu mobilier, piscina in aer liber, sala de fitness, un teren de tenis, sala de mese, hamam, teren minigolf, parcare, WiFi, bar, bufet potrivit copiilor, 2 restaurant, o taverna, loc de joaca pentru copii, club pentru copii.

Facilitati Camere

Cactus Beach ofera camere spatioase si o terasa cu vedere la mare, dotate cu aer conditionat, TV prin satelit, radio, telefon, un frigider,  balcon sau terasa, baie cu uscator de par si articole de toaleta gratuite, garderoba / dulap, canapea, birou.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.