Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aquila Elounda Village (Crete)


Descriere

Localizare: pe o plaja de nisip (23 m latime) din golful Elounda.

Dotari camere: camerele duble standard sunt localizate in cladirea principala si sunt dotate cu seif, telefon, televizor LCD, mini HI-FI cu CD player, la cerere DVD player, facilitati pentru pregatirea ceaiului/cafelei, minibar, papuci, halat de baie, aer conditionat, pachet de bun venit (apa minerala, cos de fructe, vin), prosoape si geanta de plaja.

Facilitati hotel: restaurant principal, 2 restaurante a la carte Mirabello cu specific mediteranean si Symposium, taverna greceasca, 3 piscine cu apa de mare, 2 piscine decorative, centru spa si wellness cu piscina interioara incalzita, sauna, hamam centru fitness, jacuzzi, baie cu aburi, saloane de masaj, tratamente spa (cromoterapie, Ayur Veda), masaj, coafor; teren de tenis, biliard, tenis de masa.


Web site: www.aquilahotels.com

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie