Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Apollonia Beach Resort and Spa


Descriere

LOCALIZARE
Apollonia Beach Resort este situat pe plaja lunga si nisipoasa din Amoudara. Amoudara este un mic sat de vacanta din Heraklion, situat pe a doua cea mai lunga plaja plata de nisip din Creta. Statia de autobuz este amplasata langa statiune, si timpul de transfer de la hotel la orasul Heraklion este de 10 minute, in timp ce timpul de transfer de la hotel la Aeroportul Heraklion este de aproximativ 30 de minute.

FACILITATI
Plaja: hotelul este situat pe plaja.
Piscine: piscina exterioara cu sezlonguri si umbrele; 2 piscine pentru copii; sezlongurile de pe plaja si de langa piscina sunt gratuite.
Wi-Fi: se ofera acces gratuit la Wi-Fi.
Wellness: servicii spa, zona de fitness.
Divertisment: sporturi nautice, spectacole zilnice, biliard.
Divertisment pentru copii: club pentru copii Amaltheia (varsta cuprinsa intre 4 si 12 ani).

RESTAURANT
Restaurantul principal ofera o mare varietate de delicii culinare, inclusiv specialitati culinare grecesti si specialitati zilnice gatite la comanda. In celelalte 3 restaurante, a la carte, oaspetii se pot bucura de mancaruri traditionale si moderne cretane, vegane si italiene. Hotelul dispune de 5 baruri: Ariadne, Avra, Ammos, Artemis si Aphrodite. Toate pun la dispozitia oaspetilor cocktailuri deosebite si snackuri.

CAMERE
Hotelul are 336 camere, bungalouri si apartamente, care ofera tot confortul necesar pentru o cazare placuta si o vacanta de neuitat.
Toate camerele dispun de balcon/terasa, Wi-Fi, aer conditionat, linie de telefon directa, uscator de par, TV, frigider.
STANDARD DOUBLE ROOM - capacitate 3 persoane sau 2 adulti si 1 copil
STANDARD BUNGALOW ROOM - capacitate 3 persoane sau 2 adulti si 2 copii
FAMILY ROOM - capacitate 2 adulti si 2 copii
SUITE - capacitate 2 persoane sau 2 adulti si 2 copii

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.