Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ammos Beach Resort (Adults Only) (Mallia)


Descriere

Descriere: Ammos Beach Resort (adulst only + 16 ani) este un complex nou situat in fata marii in statiunea Malia. Hotelul este destinat in exclusivitate adultilor (peste 16 ani), oferind camere, bungalouri si suite de calitate.

Localizare: Ammos Beach Resort este situat la 27 km de aeroportul din Heraklion, la 8 km de statiunea Hersonissos, la 28 km de Agios Nikolaos, la 35 km de Elounda.

Plaja: Ammos Beach Resort are plaja proprie nisipoasa si salvamar. Sezlongurile, umbrelele si prosoapele sunt gratuite. Exista facilitati pentru practicarea sporturilor acvatice contra cost.

Dotari camere: Ammos Beach Resort dispune de 78 de camere spatioase si moderne dotate cu aer conditionat, wi-fi, telefon (cu plata), seif, TV satelit, frigider, baie cu dus si uscator de par, halat si papuci, balcon/terasa.

Facilitati hotel: Ammos Beach Resort pune la dispozitia clientilor sai receptie 24 de ore, salon cu terasa, camera pentru bagaje, colt vizionare TV, wi-fi gratuit in toate zonele publice, restaurant cu terasa, bar cu terasa, snack bar la piscina, piscina (07:00-19:00), sezlonguri, umbrele si prosoape gratuite atat la piscina, cat si pe plaja, gradina, parcare, doctor (la cerere, cu plata), prim ajutor.

Clasificare oficiala: 5 stele

Pagina web: http://ammos-beach-resort.malia-crete.hotel-crete.net/en/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.