Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ARCHIPELAGOS RESIDENCE


Descriere

Situat la doar 50 de metri de plajă şi la 1 km de orașul Rethymno, Hotelul Archipelagos se află pe un deal cu vedere panoramică la Marea Cretei şi la Castelul Venețian. Facilitățile includ WiFi gratuit, o piscină comună în aer liber, un bar la piscină, precum și piscine private. Superb 9,3 Booking.com

Localizare

La 500 de metri de hotel se pot găsi numeroase restaurante, iar un minimarket se află la 200 de metri. Autogara centrală se află la 500 de metri şi oferă legături spre celelalte zone ale Insulei Creta. Aeroportul Internațional Chania este la 70 km.

Facilitati Hotel

 Facilitățile includ WiFi gratuit, o piscină comună în aer liber, un bar la piscină, precum și piscine private.

Facilitati Camere

Toate studiourile şi apartamentele spațioase de la Hotelul Archipelagos au aer condiționat şi balcon mobilat. Majoritatea unități de cazare oferă vedere directă la Marea Cretei şi la oraș.

Climate Crisis Resilience Tax

Nota: Incepand cu 01.01.2024 va fi introdusa taxa locala “Climate Crisis Resilience Tax”. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 1.5eur – 10eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie